Om formidling av data

Vis informasjon om data du har delt med Kaspersky da du brukte tidligere versjoner av programmet

Informasjonen som omtales i dette avsnittet, inneholder ikke personopplysninger om brukeren og kreves for å kjøre rettighetshaverens programvare, med mindre annet er uttrykkelig angitt.

Kaspersky beskytter all informasjon de mottar, i henhold til gjeldende lovgivning og Kasperskys gjeldende regler. Data overføres over en sikker kanal.

Data som deles med Kaspersky når du bruker Kaspersky Safe Kids for iOS 1.45.0.XXX og nyere og Kaspersky Safe Kids for Android 1.75.0.XXX og nyere:

For å støtte totrinnsverifisering på My Kaspersky må du oppgi en sikkerhetskode som du mottar i en SMS-melding som sendes til enheten din.

For å opprettholde sikkerheten for My Kaspersky-kontoen din må du oppgi CAPTCHA-tegnene.

Ved å bruke appen godtar du automatisk å gi Kaspersky informasjon om kvaliteten på KSN-tjenester:

Vi bruker følgende ikke-personlige data til å opprettholde kjernefunksjonene til programvaren:

Disse dataene deles med Kaspersky når du bruker Kaspersky Safe Kids for Android 1.75.0.XXX og nyere: